S cieľom zabezpečiť riadne fungovanie internetového obchodu môže tento e-shopi ukladať na vašom PC zariadení malé dátové súbory – cookies, vďaka ktorým si internetový obchod môže na určitý čas uchovávať údaje o činnosti a nastaveniach (napr. obsah košíka, jazyk, veľkosť písma a pod.). Internetový obchod používa súbory cookies na zapamätanie si vašich používateľských nastavení a pre nevyhnutnú funkcionalitu internetového obchodu. Ak si uvedenú činnosť neprajete, môžete všetky súbory cookies uložené vo vašom zariadení vymazať a prípadne internetový prehliadač vo svojom zariadení nastaviť tak, aby znemožnil ich ukladanie. V takom prípade budete pri opakovanej návšteve tohto internetového obchodu pravdepodobne musieť manuálne upravovať niektoré nastavenia a niektoré služby alebo funkcie internetového obchodu nemusia byť funkčné.

Úvod » DESTILÁTY » Enzýmy » Pectinový enzým na ovocné kvasy (5g)


        

Pectinový enzým na ovocné kvasy (5g)


Skladom

 

Číslo produktu: 33452
Výrobca: Coopers
Cena: bez DPH : 1,00 €
Cena: s DPH (20 %):
1,20 €

do košíka:
  ks  
Strážny pes

Zefektivňuje proces skapalňovania rmutu, uvolňuje šťavu z ovocia a zvýrazňuje ovocnú chuť o 10-20%. Odstraňuje zákal a čistí ovocné rmuty.

Použitie: Pridajte enzým do maximálne polovičného objemu zmesi (ovocie, voda, cukor) s teplotou 45-50°C. Po dvoch hodinách doplňte do plného objemu. Enzýmy vyžadujú pre svoje rozpustenie v kvase teplotu okolo 50°C, ktorá zahubí kvasnice! Preto najskôr ochlaďte rmut na zákvasnú teplotu a až potom pridajte kvasnice.

Výdatnosť: 5-25 litrov rmutu

Balenie: 5g

NÁZORY A OTÁZKY NÁVŠTEVNÍKOV

Nebol zatiaľ pridaný žiadny názor. Pridajte svoj názor alebo dotaz ako prvý.

MmZiZT
Strážny pes
Watch DOG


Informovať na e-mail pri zmene:


       keď cena klesne pod

        keď produkt bude na sklade


Zadajte Váš e-mail: